Eduskuntavaalit ja Rakennusliiton Liittokokousvaalit on tällä erää ohitse.

Omalta osaltani ensiksi mainittu oli äänimäärän osalta (542) pettymys, kun ajattelee sitä, että alueella on 10 000 Rakennusliiton jäsentä, mutta he eivät nähneet omakseen rakennusalan pääluottamusmies ehdokasta. Kokemuksena eduskuntavaaliehdokkuus oli erittäin hyvä.
Palautteet mitä kentältä eri tilaisuuksista tuli, oli erittäin myönteisiä ja rohkaisevia jatkoa ajatellen.

Rakennusliiton Liittokokousvaalit oli menestys monessakin mielessä, saamani äänimäärä toi miehissä ykkös- sijan Uudellamaalla. Rakennusliiton Liittokokous järjestettiin 13-15. toukokuuta Helsingin Grand Marinassa, jossa minut valittiin Helsingin Kirvesmiesten ammattiosasto 001:sen edustajana Rakennusliiton hallitukseen yksimielisesti. Rakennusliiton hallitus paikka tarjoaa hyvät vaikutus mahdollisuudet harmaan talouden vastaisessa taistelussa, jota olen tehnyt jo kymmenen vuotta ja taistelu tulee jatkumaan edelleen. Kiitos kaikille tukijoilleni ja äänestäjille molemmissa vaaleissa. KIITOS.