90–luvulla alkoi #rakennusala ‘n hulluvuodet, #työvoima ‘a tuotii mielinmäärin, ei välitetty oliko #lähetettytyöntekijä selvä vai ei, riitti kun sai halvalla ja alankoulutuksesta ei ollut tietoakaan. Laatuunkaan ei juuri kiinnitetty huomiota. Muistan kun Vuosaaressa #laivanrakentaja ‘t liimasivat laattoja lattiaan paperi puoli edellä. Siivooja sitten ihmetteli, kun mosaiikit kilisi imurinletkussa säiliöön. Nykään on aivan käsittämätöntä, että mm. #suomenyrittäjät haluavat tämän rakentamisen “laatuajan” palaavan, eräs toimi millä he sitä yrittävät on #yleissitovuus ‘den poisto ja se takuuvarmasti poistaisi myös laadun lopullisesti! Rakennusalan Ammattilainen syntyy laadukkaassa #ammattikoulu ‘ssa, jossa on huolehdittu riittävästä opetuksesta ja yrityksissä jossa on panostettu riittävästi #työpaikkaohjaaja ‘jien koulutukseen. #amisreformi tehtiinkö se nuorten hyväksi? Ei todellakaan sillä haettiin vain ja ainoastaan säästöjä – #NuoriSuomi kiittää ja #yhteiskunta kuittaa.